att inte kunna se är inte alls roligt...

sitter här och gör mitt första blogginlägg som semiblind. jag är alltså inte helt blind. men jag ser inte vad fan jag skriver p åskärmen. jag kommer inte rätta några stavfel i de här inlägget så ni hajar nur jävla risigt ja ser. som ni kanske vet så gjorde jag en ögonlaseroperation i fredags. efter 4 dar så skulle man i normala fall kunna se hyfsat sa dom och efter ca 14 dar så skulle man ha körkortssyn. dvs ca -05 eller nåt. jag kan säga att jag nu ser sämre än sämst och är ljuskänslig som en kloakråtta. det är inte alls spännande. jag kan inte läsa tidningen eller surfa på nätet. av nån anledning så är dock TVn på precis rätt avstånd så att jag ser det mesta som händer p kärmen. ibland är det dock lite för ljust så jag måste titta bort ett tag.

första dan efter operationen så hade jag å djävulskt ont så de fanns inte. läkaren hade dock innan varnat mig för att det skulle göra ont "en smärta du aldrig upplevt tidigare" jaha tänkte jag. no pain no gain. han hade rätt. det gjorde saftigt ont. specielt eftersom ag inte kunde ta min smärttillande. hade glömt meddela min tjej att jag behövde ta bedövningsdroppar och smärtstillande tabletter 17.30. runt kl 18 så låg jag i soffan å vred mig. runt kvart över lyckade jag slå hennes nummer p åmobilen (jag såg inte ens knapparna på mobilen och än mindre siffrorna på knapparna) jag undrade om hon kunde komma hem snart. jomenvisst...de satt å hade fredagsöl. så jag fick vänta lite till. hade allvarliga planer på att käka ala piller som fanns i påsen bara för attfå nån slags smärtlindring men det var abara att stå ut.

nu efter 5 dar så hade jag hppats vara tillbaka på jobbt. men det finns inte en chans. har jag tur så e jag tillbaka på måndag.

på högeröga ser jag hyfsat på avstånd men nära ser jag helt ruttet. på vänster öga så ser jag apkef på vilket avstånd som helst...jg ser även dubbelt. inte alls kul. det här gör att det är skitjobbigt att titta på nåt överhuvudtaget. igår gick ja till ica å handlade.det ta 10 minuter att gå dit. handla lite och sen 10 minuter hem igen. eferåt så var jag så utmattad av att behöva justera synen hela tiden och försöka fokusera blicken så jag var tvungen att lägga mig och sova. helt sukt. sen gick jag ut och gick en sväng. och efter det var jag tvungen att sova igen..

inatt så vaknade jag av att jag var törstig som ett djur.slog upp ögonen i helt normal hastighet. det kulle jag tydligen inte gjort. den smärtan som jag upplevde var inte av den här världen. det kändes som att ögonlocket slet med sig en bit av horhinnan. den delen som dom rullade upp under operationen. jag var helt säker på att jag hade slitit loss den. det gjorde så jävla ont. det bara rann tårar från ögoat och jag fick vänta 20 minute rinnan ag kunde gå upp å dricka vatten. sen fick jag ligga å vrida mig en halvtimme till innen jag somnade om. sen upprepade sig detta nån timme senare. samma smärta när jag öppnade ögonen för hastigt. nu vet jag jag ska ha dom där dropparma märkta viscotears till. tydligen precis för dessa situationer när man blir torr i ögonen under natten. jaja...jag borde lärt mig...

nu orkar jag inte skriva mer. undrar om det här e läsbart för er. själv orkar jag inte läsa. ser fan inte vad jag skrivit...bye be

OL - Olympiske Leker #2

Man vet ikke nøyaktig når lekene startet, men en liste over seierherrer går tilbake til 776 f.Kr. Mye tyder imidlertid på at lekene er ennå eldre. De olympiske lekene var opprinnelig en religiøs fest til ære for de greske gudene, spesielt Zevs. Første dag av lekene var det derfor en stor fest til ære for Zevs og kona hans Hera. De tente ild på et alter, og deltakerne ofret til gudene. I starten var det kun frie greske borgere (menn) som kunne delta, senere ble det åpnet for at grekere som bodde i koloniene kunne delta, samt romere. Utøverne stilte nakne. Homer beskriver premiene som bl.a. bronsegjenstander, rustninger, hester, kveg og kvinner.

Lekene ble arrangert hvert fjerde år, og regelmessigheten førte til at man på 200-tallet f.Kr. begynte å betegne intervallene mellom lekene som «olympiader». I starten konkurrerte de i kappløp, over en stadion lengde, som var 192 meter. Senere utvidet de til også å løpe 2 lengder, med vending midtveis, og etter hvert opptil 24 lengder («stadioner»). Deres femkamp bestod av sprintløp (en lengde), diskos, spydkast, lengdehopp og bryting. Den tids bryting ble avgjort på fallseier, men de hadde også en variant som het pankration, der alt var lov unntatt å bite, knekke fingrene til motstanderen eller å dra ut øynene. I likhet med boksing fortsatte de til en av utøverne ikke kunne fortsette. Det var mange som ble hardt skadd, og noen døde også av skadene. Lengdehopp ble utført med spesielt formede steiner som lodd i hendene, fra stillestående. Spydet ble kastet med en slynge, ikke slik som i dag.

dolda kameran russian stylie

så göra dom där borta i ryssland:


grymt snyggt olympiskt mode

fasen...ryssarnas överdragskläder i OS är så jävla snygga alltså!
jag vill ha en sån där jacka som dom har! nån som vet vart man kan tjacka?






har försökt hitta lite sjyssta bilder på grejerna men det e svårt. hittade sidan boscosport.ru som tydligen är dom som gör ryska OSlandslagets kläder sen flera år tillbaka men de säljer bara till återförsäljare. nån butik i sverige som kan tänkas sig att ta å tjacka in grejerna?
pleeeease?

bildbevis!


jag anser att det här starkt indikerar att kusen på bilden är gravt ovillig till att medverka i det som de lustiga norrmännen kallar "olympiske lekerne".

vi har här att göra med en "inte snel hest".
hesten har på ett eller annat vis fått nog. antingen är det inte en sporthest eller så lackar hesten för att nån idiot har fixat en sjukt ful frilla av hestens en gång så vackra och böljande hårsvall på nacken.

ni kan se på bilden att tomten som satt på hestens rygg får betala priset för hestens ovilja att delta i olympiske lekerne genom att ett par stycken av hans nackkotor strax kommer att få stifta plötslig bekantskap med solid kinesisk kommunistmark. troligen blir detta en smärtsam upplevelse som sedermera kommer påminna honom att ge fan i att krulla kusens hårsvall i framtiden.

dags att låta farbror doktorn skära i mina ögon

japp..kl 12.30 idag så ska jag lägga mig och få ögonen skurna i.
fabbro doktorn ska skära och bränna lite så att jag sen slipper linser och glasögon.
det ska bli grymt skönt att se perfekt utan glajjor eller skavande linser.

hoppas dom inte bränner sönder synnerven bara för då blir jag ju blind. och blir jag blind måste jag ta livet av mig.
ok..?
så förstå mig när jag säger att jag vill hemskt gärna inte bli blind.

OL - Olympiske Leker #1

De olympiske leker (gr. Ολυμπιακοί Αγώνες (olimpiaki agones)) er en multi-sportsbegivenhet som arrangeres hvert 2. år. Opprinnelig ble det holdt i det gamle Hellas, men ble blåst til liv på nytt av franskmannen Baron Pierre de Coubertin i slutten av det 19. århundre. Tidligere ble de olympiske leker avholdt hvert 4. år, og da ble vinter- og sommerlekene avholdt samme år, men siden 1994 har det gått 2 år mellom hver gang det ble arrangert olympiske leker, men da henholdsvis som vinter- og sommerleker.

Olympiske sommerleker har blitt arrangert hvert fjerde år siden 1896, bortsett fra under 1. verdenskrig i 1916 og 2. verdenskrig i 1940 og 1944. Olympiske vinterleker ble første gang arrangert i 1924.

En utøver som vinner en øvelse i de olympiske leker blir tildelt tittelen «olympisk mester»

get rich or die tryin bro..

ok..nu kommer ett svååårt inlägg. ni som är analfabeter och således och får kallsupar när ni läser saker som är tyngre och svårare än vilken färg blondinbella har på sina stringtrosor kan således sluta läsa nu. jag vet vilka ni är! så sluta läs för bövelen!

jaja...iallafall.
min fd jobbarkollega, numera bloggarkollega och fortfarande datanörden data-pata skrev ett intressant blogginlägg där han spydde galla över sossarnas politik och aftonbladets vinkling av moderaternas skattesänkningar. aftonbladet skrev tydligen att fastän moderaterna sänkte skatten så fick en normalfattig barnfamilj ändå mindre stålar i plånboken pga av pisshöga bensinpriser och matpriser som gått upp etc. jag ska inte säga om det är rätt eller fel med den moderata politiken med skattesänkningar men vad jag reagerar på är datapatas resonemang lite längre ner i blogginlägget:

"Egentligen skulle man slutat plugga efter gymnasiet och skaffat vilket jobb som helst. Om inte lönen räcker kunde man levt på bidrag. För om sossarna kommer tillbaka till makten i nästa val så kommer det bli "ta från de rika och ge till de fattiga". Varför ska man plugga och slita när pengarna man sliter ihop ska gå till någon som hoppade av gymnasiet och som nu är arbetslös pga att sossarna i alla år drivit en politik som försämrat företagsklimatet i det här landet."

ok...detta är en attityd som jag så ofta hör från folk som klart och tydligt röstar blått. att sossarnas politik gör det helt värdelöst att jobba och att man lika gärna kan gå på bidrag. jag förstår helt ärligt inte hur man kan säga så. för även om det kanske ibland lyfts fram helt sjuka case av bidragsfuskare (som vi kommer att få se oavsett om den där lama snubben reinfeldt styr eller om rödtotten mona sahlin tyr) så är nog bidrag inget man blir så värst tät på. jag utmanar härmed data-pata och alla andra likatyckande personer att omedelbums säga upp sig på sina jobb och börja håva in bidrag istället. utnyttja det lama slappa systemet och håva in bidragscash! jag lovar att ni fortfarande kommer få råd att knalla in på saluhallen i ösermalm och införskaffa helgens ranson av lite smarrig fois gras och en veuve cliqot att skölja ner det med.

jag svär len..det e feta stålar i bidragsbranschen!!

Roliga namn i OS del 4

min serie roliga namn i OS fortsätter. allas vår kära känguruimimatör stefan holm åkte ju ut ur OS och höjdhoppet. hans korta ben fick tyvär inte hans kropp att flyga tillräckligt högt över ribban så han rev ur sig på den rätt omanliga höjden 232 cm. lite synd. som svennebannan så hade man ju faktiskt hoppats (HAHAHAHAHAHAHA HOHOHOhoho) på medalj i den grenen.

jag torkade dock tårarna fort som fasen efter holms snöpliga sorti. för vi som såg höjdhoppet fick ju faktiskt ändå se stor komik i form av en tysk med det vansinnigt roliga namnet Raul-Roland Spank. jag småler fortfarande varje gång jag framkallar bilden av tysken inför hoppet inuti min skalle. humor.









jag brukar ju bara ta upp ett namn, men idag, som en bonus så tar jag även upp en kändis. tydligen så deltar även en lallare vid namn brad pitt i dessa olymiska spel. rättare sagt i grenen boxning. huruvida brudarna tycker att denna brad pitt är lika fager som hans mer kända namne i hollywood överlåter jag till brudarna att berätta. jag ger er dock en bild på dessa två snubbar så ni kan jämföra. varsågoda!

den snälla pensionären

idag hände nåt fantastiskt. jag satt på tunnelbanan till jobbet. på vägen ner i tuben så hade jag blivit påprackad en sån där sugig gratistidning. stockholm city heter skräpet och är röd och ful. det är iofs OK eftersom jag bara åker 3 stationer och man ska försöka hinna läsa ut tidningen innan man stiger av.

well...jag sitter där å glanar igenom blaskan lite förstrött när jag plötsligt känner ett benigt finger poka mig på axeln. döm då om min förvåning när en gammal söt Greta ler sitt allra finaste leende med sina skrynkliga chockröda läppar (tror det var nån YSL hon köpt på Åhlens sminkavdelning) och langar över Expressens sportbilaga till mig.

Greta: Hejsan! Den här vill du väl läsa va?
jag: eh..va? jo..visst..tack!

jag fick blackout...hon gav mig alltså sportbilagan helt gratis? till mig? en svart snubbe! hon vågade prata med en svart snubbe på tuben? vadfan? läser hon inte tidningen? vi våldtar å mördar såna som henne och sen snor vi hennes bankomatkort! det står så i expressen och aftonbladet om hon hade läst ordentligt!

men hon gick inte på den bluffen och hon såg på mig att jag gillade att läsa om sport. och hon antog helt korrekt och jag blev glad. tanten va snäll mot mig i tunnelbanan! fantastiskt! undergången kanske inte är helt nära ändå...

get a room...


OS är fantastiskt. här möts människor från hela världen och får lära känna varandra. vissa lär känna varann bättre än andra. men det är bara trevligt...men dom här kanske bör ta in på motell eller nåt..

min tid på midnattsloppet

jag glömde tydligen skriva vilken tid jag fick på midnattsloppet.
det var ju orutinerat av mig.
men jag pallrade mig i mål på 58.51, dvs under 1 timme vilket var mitt mål.
ok..kanske inte nån tid som man ska skryta med men jag e nöjd.

oj, jag dog inte

fatta! jag dog inte. jag sprang midnattsloppet under 1 timme och jag lever. därför kan jag skriva det här blogginlägget. för som dom säger: "dead men don't blog stuff". jag sprang de där jävla 10 kilometrarna. fast jag inte tränat så mycket. min längsta träningssträcka i år var nog ca 5-6 km max. det gjorde jag 5 dar innan själva loppet. det var asjobbigt så jag undrade hur fan i helvete jag skulle orka det dubbla.

grejen är att jag egentligen rent konditionsmässigt inte har några större problem att springa sträckan. problemet sitter i mitt psyke. jag tycker det är så oerhört trist att springa. det är liksom bara ingenting. man sticker ut å rör på benen i X antal minuter. varför då? och så går mina tankar när jag är ute på en löprunda. så när jag tränar så är det ungeför detta som rör sig i min skalle:

0-1 km: "inga problem detta ju. kan lätt kuta såhär i timme"

1-1,5 km: "najs..nu svettas man lite. skönt att röra på kroppen fan"

1,5-1,8 km: "stön...börjar bli jobbigt"

1,8-2 km: "stön...nu måste jag ha sprungit minst 25-28 minuter va?"

2-2,2 km "satan va långt de e tills jag ska vända. och då har jag lika jävla långt tillbaka igen. vad sysslar jag med??"

2,2-2,5 km: "HUÄÄÄRK VAD JOBBIGT! varför i helvete springer jag för? asså..jag stannar och går bara nån minut sen fortsätter jag springa..de kan väl inte göra nåt?"


2,5-2,6 km "amen för höge farao! nu stannar jag!! vilar lite.."

2,6 km: jag stannar!

och sådär håller det på. jag har inget löparpsyke..
döm då om min förvåning när jag igår sprang och vid 4 km hade jag 21 minuter. dvs strax över 5 min/km och vid 5km var klockan på 26,5 minuter. helt OK. jag hade lovat mig själv att inte gå med i de andras tempo utan bara ta de lugnt och försöka gå under timmen. så allt gick fint som fan fram till strax efter 6 km.
sen började helvetet. jag svär vid min dobrak. helvetet!
vi snackar alltså belsebubs hemvist, uppenbarade sig i form av en ful satans backe som var 400 jävla meter lång!
och jag var nu tvungen att kapitulera och skämmas för första gången. alltså jag fick stanna. det var en kombination av trötthet och inflammation i min ena hälsena. hälsenan i sin tur e inflammerad för att den är för kort. båda mina hälsenor e fört korta. så jag kan inte springa i branta backar. det gör ont som fan och mina vadmuskler blir sjukt spända. det går dock hyfsat i lätta backar. vilket var en jävla tur eftersom det från 6 till 9 km gick mestadels uppför. men jag gick 100 meter sen joggade jag låååångsamt låååångsamt uppför. väl uppe på toppen så fick jag stanna igen. inte för att jag var trött men för att jag visste att om jag inte stretchade mina vader nu så skulle jag inte kunna gå dan efter. så snabb stretch sen springa vidare. sen gick det hyfsat. bättre än jag trodde. fick gå en bit i en backe till som var brant som fan. sen sprang jag på. dock var jag nära att stanna en gång till. den här gången varken på grund av trasiga hälsenor eller kramp i vaderna. den här gången för att jag fick en skrattattack. uppe på ett backkrön så hade huvudsponsorn NIKE smackat upp en slags tunnel i form av en löpardojja som man sprang igenom. den var porrigt röd med lampor längs väggarna. trodde iallafall jag. men det var huvuden. tjejer som sjöng nån jävla ramsa. när jag hajjade att det var brudfejjor och inte vägglampor så började jag apgarva. trodde att jag skulle få stanna å garva av mig men jag tog mig samman och fortsatte.

när det bara va 1 km kvar så kom jag in i den berömda andra andningen. såg en snubbe framför mig som tydligen var trött och därför gick. när jag kom ifatt honom så dunkade jag honom i ryggen å sa "komigen nu! bara 800 kvar!" och han började kuta igen. men jag kutade snabbare. min sista km gick fort som fan. sista 600 sprang jag max. fan va jag ville i mål. och efter loppet så var jag knappt trött. mycket mysko....

nästa år ska jag nog träna och om jag tränat ordentligt så kanske kanske det blir ett midnattslopp till...

jag steker, jag steker...


den här killen har precis varit och köpt sig en ny stekpanna på hushållsavdelningen på NK. stekpannan kostade endast 4 lax..i den kan han steka mat. tex stekt lax. eller en mör fin biff. helst då kobebiff. ni vet sån dära biff från kobe i japan. fin biff, kossorna får massage varje dag och lyssnar på mozart och äter specialmat för att bli så fina, möra och goda som möjligt. de är ju sånt man steker om man ska vara seriös i stitt stekande.

den stekta biffen avnjuts helst med en lagom kyld möet i att lagom smalt glas. glaset får inte vara för smalt och drickat får inte vara alltför kallt, för då kommer inte aromerna till sin rätt. en perfekt måltid för en kille i sina bästa år med endast en handske och som definitivt vet hur man steker sin biff..

narkotikum i bakverket

lite florsocker, flåt..narkki i kakan

rudde is the shit

poobla påminde mig en gammal goding..

http://rudde.istheshit.net/

är de då jag får orgasm?

det här (från aftonbladets sexspalt) kan vara det dummaste jag läst på länge:


Fråga: Hej. Jag har två frågor angående sex.

1. Jag vågar inte suga av min pojkvän. Jag är rädd att det ska smaka äckligt, men jag känner mig så dum eftersom han har slickat mig. Hur ska jag göra?

2. Jag har funderat på att börja äta p-piller men vill först veta: om man äter p-piller och har sex och han får utlösning och sprutar i mig, är det då jag får orgasm?

Pernilla

jag har ebola

hej!
jag heter krutte krax och jag har ebola. jag är en ebolist.

så..nu fick jag det sagt.
jag har alltså ebola. jag har haft det sen 1996-97 ungefär.
då var jag och mitt possee, los farbrores, på cypern. i ayia napa rättare sagt. hotellet hette tsokkos holidays och vi ägde hotellet under vår vistelse. vi var där 14 dagar och vi sov nog max 4 timmar per natt. övriga timmar så inmundigade vi alko. alkon va billig å vi hade fett med stash. efter ett tag utan sömn och för mycket alko så bryts tydligen immunförsvaret ner nåt fruktansvärt. det tog inte många dagar innan vi var både solbrända till fördärvelse och dessutom så var alla förkylda. detta var första stadiet i det som skulle leda till att jag fick ebola. vi fortsatte borsta som fantatiker och vi solade mer än nyttigt. vi sov inte mycket heller. det fanns två anledningar till att vi inte sov

1: om man sover missar man grejer. tex massa snygga brudar i små bikinis som solar vid poolkanten, förfester, fester och efterfester. man vill inte missa sånt. så då sover man alltså så lite som möjligt

2: man vågar inte sova för då gör ens polare suspekta saker med en. tex byter ut vätskan i ens vattenflaska som man sveper på morgonen mot ren vodka. eller målar en smileygubbe på ens mage med tandkräm medans man sover. sånt vill man inte råka ut för. så då sover man alltså så lite som möjligt.

well..efter 14 dagar på detta sätt så ska man flyga hem. flygplan med dålig luft och air-condition på max kan utlösa det oundvikliga: utbrott av sjukdomen ebola. fyfan vad jag hostade. jag var säker på att mina lungor var söndertrasade och att jag när som helst skulle spotta upp bitar av mina lungor. så jag bönade och bad flygvärdinnorna att landa i närheten av ett sjukhus. och fort skulle det gå. men mina böner hörsammades dock inte. jag landade på arlanda som vanligt. och min ebola har jag kvar. nu har det utvecklats till kronisk ebola och jag får nog leva med det i resten av mitt liv.

det kanske finns fler därute som har ebola. men jag vill bara säga till er att ni är inte ensamma. och ni ska inte skämmas och ni behöver inte vara anonyma. det är fler som har kronisk ebola.

dags att presentera lite sökord igen

ok..sådärja. återigen dags att skåda vad för sjukt som kan utläsas från statistiken i google analytics för denna blogg.
efter min janne huokko-grej så dominerades sökorden totalt av detta och det är fortfarande i topp. så jag får faktiskt leta länge bland sökorden innan jag hittar nåt annat av värde.

men jag kan faktiskt avslöja dessa sökord och deras plats i listan
#10: "brudklänning"
#32: "dammsuga kuk"
#41: "läppglans"
#56: "risker vid smeksex"
#59: "tester massiva cykeldäck"

jag vet inte om sökorden har nåt gemensamt samband eller på nåt sätt är relaterade överhuvudtaget. jag hoppas inte det...

discotanssit revival

alla har väl sett pajsarn som dansar discotannsit på youtube. gubben å tanten som svänger på höfterna i den fjolligaste seriösa dansinstruktionsvideon som sett dagens ljus på internet (det dära som man fram till för några år sen behövde "en liten låda" för att kunna använda).

well...det finns tydligen en ny version av den där videon nu. en som är gjord i nutid. den första versionen var ju gjord innan nån ens tänkt ut namnet internet. typ när krokodilerna härskade på planeten. men nu, anfäkta och anamma, då är det internettid...! och då ska de göras nya versioner.
skåda därför discotanssit-åke i ny tappning 28 år efter den första versionen som gjorde honom till internetkändis:




se särskilt hans sjukt skadade move han gör ca 58 sekunder in i videon. vid kobols gudar! det ser tammefaen exakt ut som en skadeskjuten narkotikapåverkad kalkonbäbis som försöker fly från nån som vill fånga honom och äta upp honom till nyårsmiddag. otroligt skojsig rörelse måste jag tillstå att säga. jag tror jag ska testa den nästa vecka på spy bar..kanske blir nästa grej inom stekarrörelsen

Janne på swedbank

fick ett mail från nån Jan Liden på Swedbank. jävligt kass mail måste säga. det är ett varningsmail där de säger att mitt konto på Swebank är fryst. Och en länk som jag ska klicka på för att aktivera mitt konto igen. Det som är lustigt är att jag inte har nåt konto hos dom. och om man ska vara petig så tycker jag att janne stavar rätt uselt för att jobba på bank. Nedan så kan ni läsa hur mailet såg ut:

Swedbank

Pl grund av sakerhetsrisk flr du det har varnings meddelandet frln Swedbank Online.
Swedbank har borjat med nya sakerhets serverar
Tank pĺ att ditt Swedbank Online konto ar fryst for tillfallet.
Om du vill aktivera den igen...flr du trycka pĺ lanken nedan

Tack för fortsatt samarbete.

MVH:
VD Jan Liden


Janne: vad fan är en säkerhets servera?
det verkar tydligen vara ett substantiv av något slag...

rättelse ang Nabil Kebbab

fan...

el cabron davd påpekade mycket riktigt att Nabil Kebbab inte alls är marockan
han är algerier..jag tog fel på flaggjäveln...
flåt!
får göra bättre research nästa gång

Roliga namn i OS del 3


Om ni tittar på den här mannen i blå toppluva, flåt boxarmössa, riktigt ingående och nära med ett kraftigt mikroskop så kan ni säkert ana att han eller hans förfäder i något led härstammar från den afrikanska kontinenten. man ser att koloreringen av hans hy är aningen mörkare än den kaukasiska stammens blekrosa hy. hans muskulösa yttre särskiljer honom även ytterligare från den normala blekrosa kaukasens slappa kropp.

vad som dock kan vara lite svårt att upptäcka i mikroskopet är den här mannens namn. Hade det varit en kvinna så hade man lätt kunna gissa på tex Sharonda, Shaniqua eller Lakeesha eller möjligen Latifah. Men nu är det svårare. Vi har att göra med ett manligt exemplar.

Om ni fick gissa 300.000 ggr så kan jag ändå lova att knappast någon av er hade hissat på hans korrekta namn: Prince Octopus Dzanie.

Japp...ni läste rätt! Boxare i fjäderviktsklassen 57 kg för Ghana i OS i Beijing.

när kommentarerna är bättre än bloggen

har ni varit med om att ni läst bloggar som är halvkul eller tillåmed helkul?
ni flinar lite förnöjt när ni läser de trevliga blogginläggen och sen så lämnar ni bloggen utan att kommentera, utan att visa bloggförfattaren er uppskattning för det verk som han eller hon har suttit och slitit för att framföra på ett sådant synnerligen mästerligt sätt.

men ibland händer det att kommentarerna är bättre än själva bloggen. jag menar nu inte att bloggen måste vara kass, men kommentarerna är liksom lite roligare och lite bättre.
det finns en nedlagd blogg (senaste inlägget är tyvärr från april 2006) som heter knullbloggen (jevvligt rakt på sak där tycker jag). där har vi ett exempel på en jävligt rolig blogg. synd att den e nedlagd. men där är fan nästan kommentarerna roligare än själva bloggen
läs tex kommentarerna här: https://www.blogger.com/comment.g?blogID=12995894&postID=114469144872670321
helt sjukt roligt!

med folk som kommenterar sådär så skulle jag fan inte ens behöva blogga.
det räckte med att jag skrev ett kommatecken och sen så skulle kommentarerna i sig locka typ 35.000 besök i veckan. min blogg skulle bli värderad till 3 miljarder av nån fet tidning som typ wall street. Jag skulle bli sponsrad av nåt ryskt vodkaföretag och jag skulle bli tät som ett hus. jag skulle glida med eliten och sen så skulle jag gå fram till den där fula gubben med tupé vid namn Donald T och snyta mig i hans rutiga strumpor och sen burna därifrån med min lambo in his face!

roliga namn i OS del2


idag var det försök på 100 meter fritt i OS. Nabil Kebbab från marocko simmade i heat 6 och kom tyvärr bara på fjärdeplats med. hans tid 49.38 räckte tyvärr inte för att gå vidare till kvartsfinal...
med ett sånt namn så tycker jag att arrangörerna kunde myglat lite. han var värd att gå vidare..

på söndag är jag död

ja..söndagen kommer jag nog vara så gott som död.
för på lördag ska jag springa midnattsloppet.
det är inte så värst långt egentligen. en mil...men kruxet är att jag bara har tränat ca 6-7 gr i sommar. har aldrig sprungit en mil. det längsta är väl kanske 9km.
det är inte det att jag har asdålig kondis. har inte grym kondis men över medel antar jag.
största problemet är att jag inte har psyke för att springa så långt och länge. det är så oerhört tråkigt att springa egentligen. efter ca 1km så börjar jag tänka en massa. oftast inte tankar som är positiva för löpningen som jag just i den stunden håller på med. jag brukar tänka typ "varför stannar jag inte bara nu" och "det vore oerhört skönt att bara gå ett par meter" eller om jag är i en backe så tänker man "fan va jobbig den här backen är. det är lättare att gå uppför". såna tankar gynnar inte en löpare kan jag säga.
till det kan vi tillägga att jag har för korta hälsenor som jag har kronisk inflammation i. ibland efter att jag har spelat innebandymatch så brukar jag knappt kunna gå dagen efter. och efter att ha sprungit en mil på hård asfalt så lär det fan inte bli bättre...
argh!
jag hoppas komma i mål på under en timme. det är dock mer en önskan än nåt som man ska tro seriöst på. hoppas även jag kan ta mig i kragen och försöka löpa åtminstone halva sträckan innan jag stnnar för att gå första gången. troligen kommer jag bli omsprungen av ett gäng Gretor i sina sämsta år och det kommer att frustrera mig oerhört att gamla skröpliga människor spöar mig.
men föga kan jag göra åt saken. men jag kommer göra mitt bästa...

summa summarum..min arma kropp kommer troligen vara totalt stendöd på söndag!
jag måste kolla upp om de finns nåt massageställe här i årsta som jag kan få lite behandling på under söndagen!


en god sak är att jag (om jag har tur) kanske kan misshandla min kropp så mycket att min ebola som jag haft sen sommaren 1997 drivs ur min kropp. det vore faktiskt roligt att slippa ha ebola nu...

mer mode från min favoritdesigner


john galliano är nog min favoritmodedesigner.
alltså, anfäkta och anamma...jag skulle så gärna vilja bära sån häringa haute couture på jobbet.
jag undrar vad de skulle säga om jag satt på nästa kundmöte med dylik outfit?

jag kan tänka mig följande scenario:
vi har kundmöte med nån tuff kund kl 15.00 sharp, bokat av nån projektledare på byrån. på utsatt tid ringer det på dörren. det är kunderna (vi kan kalla dom Baudilina och Stavjanka) som masat sina medelålders kroppar alla dessa jobbiga trappsteg upp till vårt kontor på översta våningen i fastigheten. vi har ju tyvärr ingen hiss...projledaren öppnar glatt dörren och välkomnar dom hjärtligt in i lokalerna. han visar in dom till ett av våra två konferensrum. han erbjuder Baudilina och Stavjanka lite snutkaffe och kanske ett glas kranvatten. Dom tackar ja. Projledaren säger att det till mötet även kommer närvara en tekniskt kompetent person som kommer svara på alla deras frågor rörande systemutvecklingsbiten. Tex tekniska frågor om integrering, kod och databaser och sånt mög. Han kommer snart säger projledaren. Den tekniskt kompetenta snubben ska bara avsluta nån cool kodsnutt och kommer sen hoppa in i mötet.
ja..well..då när jag då skrivit klart min tuffa FOR-loop i mitt kodknackarprogram så reser jag mig upp för att knalla iväg till konfrummet och kliver in...i den där outfiten!
mitt stalltips nu är att Stavjanka och Baudilina troligtvis inte är några fashionistas med känsla för haute couture och att dom då brummar i brallan...av..ja..eh..skräck..typ.

kanske knulla ikväll?



såg detta när jag skulle pissa.
jag ringde förstås direkt..!

leif?



så...eh...yo no entiendo..bor han här eller?
är det här hans dörrskylt?
nån som vill förklara?

datapata kan inte alls dricka mest!

när jag jobbade på byrån 24HR så började en dag en snubbe från katrineholm som hette patrik.
vi jobbade ju med datamaskiner på webbyrån va, så följdaktligen fick patrik smeknamnet patte. äh..skoja bara..han fick faktiskt heta "datapata".
datapata var en skoj lirare...han snackade vitt å brett om hans tid i USA där han häckat på en passa fratparties å beerbongat sig tillbaka till stenålderna med sina jänkarbuddies. han kunde kröka utav bara helvete tydligen. på 24HR så var det en merit. vi festade en del på den byrån. det var faktiskt kul. jaja..så kom då tiden för vår första sommarefest och första ritkigt utgången för den här katrineholmsluffaren och även första tillfället för honom att visa sig på styva linan. vi skulle ut till nån ö i skärgårn å spela brännboll, basta och dricka öl på klipporna vid vattnet för att sen få oss en fin middag på restarurangen.
datapata börjar med att göra oss besvikna direkt. han är en badkruka av rang. inga svandyk från klipporna där inte. men undertecknad visar var skåpet ska stå å studsar i som en fisk.
hur ska datapata rädda det här?
jomenvisst!!!
tömma en ölbur i ett svep genom att göra hål i botten i den och sen öppna. ska beerbong eller rättare sagt shotgun
sagt och gjort. vi fixar fram en ölburk och pata sveper faktiskt den. vi blir faktiskt impade. iallafall jag. jag skulle troligen drunkna om jag försökte mig på detta.
men..sen spårar detta ur. datapata blir lite instabil.
kanske inte direkt..men sakta men säkert så visar det sig att allt inte står helt rätt till med datapata. han är inte med i aktiviteterna till 100%. eller..jo. han e med. men inte med fullt ut.
på båten hem ett par timmar senare så besöker han toaletten lite för ofta för att det skall vara normalt beteende. han hävdar dock hela tiden att han kissar. han upptar även ett helt säte själv för att "vila sig lite"

vad vill jag då ha sagt med allt detta??
jo..datapatas polare har tydligen på facebook angett honom som den i bekantskapskretsen är den som kan dricka mest!!! läs här:
http://mitt.livjust.nu/archive/2008/08/09/im-too-sexy.aspx
vad farao? detta är inte helt kosher!!
jag lägger in mitt veto!
faktum är att efter den här incidenten så är datapata lite för restriktiv i sitt intag av alkohol med oss när vi är ute. och för detta har han blivit retad för. kanske inte politiskt korrekt men det sket vi i...vi retade honom ändå. men mobbing kommer bli hett 2009. kom ihåg vart ni läste det först!

skumma uppdateringar i bloggen nu

såååh-ja lilla kuppen. logna ner sej liiiite. såå...jättattacken näära nuu!

bloggen fick nån variant av ebola och publicerade bilder som jag skickat upp via shozu.
enda problemet var ju att vissa av bilderna var från så mycket som 2 veckor sen när jag var i falkenberg. några var från förra helgen när jag krökade loss på thaiboat i hammarbyhamnen. och några var från...jag...det vetetusan. från nån annan gång när jag krökade...minnst inte så bra

roliga namn i OS del 1

i OS lär man sig alltid några nya roliga sporter som man aldrig hört talas om innan. och man lär sig dessutom alltid lite roliga nya namn oxå.
en av de där sporterna som man aldrig annars hör talas om är luftpistol. det enda roliga med denna sk sport är att guldmedaljören heter Pang i förnamn...

skrea beach i falkenberg



en bild på dom som låg bredvid mig på skrea strand i falkenberg



min fot, på samma strand...

Da therese




Posted by ShoZu



Da Caipirinha




Posted by ShoZu



Da man




Posted by ShoZu



tröttnat på den kassa batteritiden på din iphone?


ok..inte bara iphone har kass batteritid. men att behöva ladda sin telefon varje dag som många iphone 3G-ägare behöver göra är ju inte riktigt premium. det är för bövelen 2008 nu.
vi har kommit förbi det stadium då man fick handveva igång sin automobil.
då kanske philips nya mobil xenium 600 är nåt.
den har 2 månaders standbytid och 16 timmar taltid...
nåt att bita i...man skulle alltså teoretiskt bara behöva ladda mobilen 6 gånger om året..
fan va najs...

dock kanske inte mobilen i sig är nåt för den prylgalne teknikbögen. men om man vill slippa ladda ofta så...this is the shit!

är ni analfabeter allhihopa?

eh..fick kommenterer om mitt förra inlägg.
kommentarerna var typ "fan valångt...vad stod det? orkade inte läsa hela"...

va i häcklefjäll??!! är ni analfabeter med ADHD allihopa? ni kan knappt läsa och så är ni för otåliga så ni kan inte staka er igenom inläggen till slutet?
jaja..jag tar mitt ansvar som snäll medborgare. ska inte skriva så långa inlägg i framtiden...
flåt...flåt att jag utmattade era stackars läsögon..flåt flåt..



idiotanalfabeter...

vad hände egentligen på min semester i göteborg

ja...vad hände egentligen.
vi bodde ute i skogen ute i horred hos annas päron. där var det noll mobiltäckning. iallafall med telenor. jag hade tele2/comviq förut (som jag haft i 12 år utan problem alls förut) och då hade jag fan mottagning där ute i skogen. men nu, med telenor, icke sa nicke!
ok..jag ska inte ljuga för er...jag hade faktiskt 2 pinnars mottagning på kvällen, typ vid 20.30 och framåt. det måste ha med radiovågornas fysikaliska beteende att göra och atmosfärens sammansättning kvällstid. tror jag har läst om detta i illustrerad vetenskap nån gång.

jaha...det regnade varje dag vi var där. utom 2 sista dagarna förstås. så vad fan skulle man göra där i skogen?
ja..eh..de fanns en sjö, så man kunde kanske fiska lite. men annas farsa har ingen båt. damn!
den slogs sönder i nån höststorm för 2 år sen. men snäll som harn är benny så hade han fixat så jag kunde låna grannens eka med en 5-hästars utombordare på.
fett grymt jao!
första gången jag ska ut så måset annas syrras kille reza haka på. så jag fick vänta 3 timmar på honom först. sen när han kommer så vill snubben först dricka kaffe???!!
vad fan..han e iranier..inte svenne! fika?? det gör kommunalarbetande kärringar. inte iranier. iranier ska ha v-ringat linne och fet guldkedja på sina håriga bringa. det rimmar inte bra med fikarast. whateva...jag sa till honom att här blire fan inge fika. vi ska fiska. så vi drog ut.
det börjar itne så bra. båtjäveln har inget ankare. hmm...och det blåser så vi kommer flyga runt som fan. det kommer inte gå. så vi får tillverka ett ankare av en sten och lite rep som vi hittar slängt vid de andra båtarna. när det är klar så sticker vi till slut ut. motorn går skitdåligt. man får rycka å dra i det där jääääävla snöret som en tok så att man får krupp innan skiten startar. jag blir helt vansinnig på sånt. till slut så började mitt långfinger blöda ymnigt för det slog emot motorn varje gång jag ryckte i snöret. men det struntade jag i för jag va lack som fan. när man väl fick igång motorn så kunde man bara köra på full gas annars dog den. vi stack ut till en fin vik med vass på båda sidor och började kasta. stället var helt dött på fisk. så vi bestämmer oss för att åka vidare.

vi drar upp ankaret å ska åka. och eftersom motorn inte går igång så driver vi in mot vassen. så vi måste ro ut. tar tag i årorna och ska börja ro ut. tror ni inte att ena årklykan åker ner i vattnet??!! jomenvissttusan gör skiten det? så nu har vi bara en årklyka! hur fan ror man med bara en åra som sitter fast? de går inte. men det är grunt så vi kan staka oss ut som gondolerna i venedig. sen så åker vi vidare. jag drar upp en gädda med mitt jerkspö och min favoritwobbler. reza får ingenting så han lånar wobbler av mig. han glömmer haka fast den så den flyger åt helvete. jaja...wobblern kostar bara 175 spänn. sen lyckas jag åxå kasta bort en likadan wobbler.
men jag lyckas iaf dra upp två gäddor den här dan..

det var första dan..
efterföljande dagar så går faktiskt motorn helt perfekt! man rycker bara en gång och så startar den. det går att köra utan att ha full gas. och jag drar upp typ 2 gäddor per fisketur och kastar bara bort 1 wobbler. inget fantastiskt fiskeresultat men jag får ändå fisk.

så sista dan...jag e ute å fiskar. vädret e perfekt!!
får en del fisk...stannar ute länge. sen blir det sent som fan. jag tänker: "ett sista kast sen åker jag hem". ok..kastar. sen...hugg?? nej..faaan! draget sitter fast. där jag står med båten är det ca 4 meter djupt. eftersom jag har stark lina så drar jag bara upp ankaret å så drar jag mig mot ställe där draget fastnat genom att veva in med spöet...det sitter fast i en jävla stock på botten. jag lyckas lirka loss draget å så ska jag åka därifrån. ett ryck å så startar motorn...jag vill hem så jag gasar på fullt.

...KRASH!

"fuck!"

jaha..tänkte jag. där körde jag på en sten. det låter som att växelhuset rasat.
jag blir jäääävligt förbannad. lånad motor och jag kör sönder den. men jag accepterar snabbt faktum och tänker "jaja..de är ju bara att betala"
det enda som är jobbigt är ju att jag inte har några åror. jo..jag har ju åror men ena åran går inte sätta fast. och det tog ca 20 minuter att åka tillbaka...om jag hade haft motor. om jag haft fungerande åror hade det säkert tagit ca 1 timme tillbaka. nu måste jag alltså staka mig tillbaka med endast en åra. min plan är att bara ställa mig i fören med ena åran och paddla ståendes. jag beräknar tiden till kanske 2,5 timmar. jaja..det är sent som fan och mörkt. när jag kommer komma iland kommer det vara beckmörkt. men vad fan ska man göra??

men jag har sån fet tur så att två andra snubbar som fiskat i närheten hörde när jag brände på stenen och kommer dit. jag ser dom komma och visslar på dom och undrar om de känner för att bogsera mig iland.

dan efter så får jag gå till grannen å säga att hans motor e trasig. tur att det bara var en gammal 5-hästars motor och inte säg en 40-hästars. vi hittar iaf en ny på ÖB för 7500kr som vi köper till honom.

nu när jag läst på lite om utombordsmotorer så har jag dock kommit fram till att det troligen bara är en brytpinne som sitter vid propellern som är trasig och att såna inte kostar många kronor. en ny sån så funkar motorn igen. och jag som lagt ut 7500 spänn??!!!
jaja..isåfall så har jag en utombordare. nu måste jag bara skaffa mig en båt att sätta motorn på...

varför?


fick ett mail från garfield. han och poobla har nog lite tråkigt för de har suttit och photoshoppat bilder. en bild där poobla (troligtvis) har på sig garfields moppehjälm har de manipulerat och stoppat in mitt fejs på. jaha...

min personlighet

Tog ett personlighetstest. det här ska tydligen vara jag. jag gillar det här med att jag ska ha flexibel syn på lagar och regler om det krävs för att få nåt gjort. hehe..

Din personlighetstyp:

Vänliga, flexibla handlingsmänniskor. Fokuserade på snabba resultat. Lever för stunden. Risktagare som lever på högvarv. Har inget tålamod när saker dras i långbänk. Lojala och moraliska, men med flexibel syn på lagar och regler om så krävs för att få något uträttat. Socialt begåvade och populära.

Kärriärer som skulle kunna passa dig:

Säljare, marknadsförare, poliser, ambulanssjukvårdare, medicintekniker, datatekniker, datasupportanställda, entreprenörer, komiker, rallyförare, brandmän, militärer, revisorer, snickare, hantverkare, lantbrukare, servicepersonal, transportarbetare.



ta testet själv här http://se.41q.com/

facebook compare people

varje morgon när man loggar på MSN så poppar det upp en liten ful ruta som säger hur många mail man har i sin inbox på hotmail. Jag använder ju min hotmailadress som slaskmail (lite underligt eftersom jag två gånger faktiskt har blivit erbjuden pengar för min hotmailadress).
men iallafall..adressen använder jag när jag registrerar mig på sajter som jag absolut inte vill ha mail ifrån så jag slipper få sån spam till min vanliga mailadress. imorse så stod det att jag hade 1002 mail så jag kände att de va dags att rensa. så jag loggade helt sonika in för att storstäda.
en snabb flukt i mappstrukturen visar att jag har 1002 mail i inboxen och 36 i mappen för skräpmail?? vad fan? 99,999% av all jävla mail jag får till hotmail är ju spam så varför i helvete är fördelningen 1002 i inbox och 36 i junkmail?? det borde ju för höge farao vara tvärtom!!
jag svär liet över detta och då säger emma här på jobbet:
-"amen jag har ju inte så, du måste ju vara duktig och ange för hotmail vad som är skräp så blir de bättre".

vad fan, jag gör ju jämt det. ändå får jag så mycket skit där så det e löjligt. man blir ju gramse, rätt härsken och man lackar detinitivt till!

men jaja..jag ska väl försöka vara dutti ponke och fixar till de där skräpfilttet igen då.
markera typ 50 mail i taget och sen flagga dom som junk. med över 1000 mail så tar det ett tag. terapiarbete skulle vissa benämna det som.

bland alla dom här mailen så hittar jag som vanligt en massa mail från facebook. ett är från applikationen "compare people". så här stod det:

Your friends have voted on your strengths and weaknesses:

STRENGTHS:
best dancer
craziest
most artistic

WEAKNESSES:
best mannered
best companion on a desert island

vad fan?
bland mina styrkor så är det att jag är en bra dansare och mina svagheter är att mina polare inte skulle vilja hamna på en öde ö med mig??? vad är det för polare? jag e kass på att dansa och jag skulle ju vara grym att ha som sällskap på en öde ö? fatta!!

tror ni jag blev sugen på att fortsätta rensa bland skräpmailen efter de där?
svar: NIPPON!! NJET!

idiotpolare...

slut på sommar å sol

örk..semestern e slut och jag e på jobbet å jobbar. eller...eh..jobbar å jobbar. jag e på jobbet iallafall. det tar nog 3-6 veckor att komma tillbaka i workmode igen...fattar inte riktigt att det är 11 månader kvar till nästa års sommarsemester!! fyfaaaaaaan!!!

hittade en bild från min tid inom vården



ni kanske inte visste om det, men jag har jobbat som assistent på ett vårdhem för sämre bemedlade individer. alltså såna som råkade sitta på skithuset när gud delade ut såna där små påsar med hjärnceller. man ser klart och tydligt att han i mitten saknar lite av den varan. eller så har jag precis hittat ett livs levande exemplar av cro magnon. det är de två alternativen vi har att laborera med här...